top of page
Studenter i datamaskinklassen

Xakt Time

Med Xakt Medlem får ethvert aktivitetssenter – uansett størrelse og kundegruppe – et komplett medlemssystem som hjelper deg å gi gode opplevelser til dine medlemmer på en effektiv og lønnsom måte.

Medlemmene

Xakt Medlem er et komplett system for medlemsregistrering og administrasjon. Kanskje det viktigste og mest komplette området i hele løsningen.

Butikk

Med Xakt Medlems butikkmodul får du et kassasystem som er helintegrert med systemet og gjør deg i stand til å drive en komplett butikk på senteret.

Selvbetjening

Kundene dine liker garantert å klare seg selv, og vi har lagt alt til rette for at de skal lykkes på en enkel måte.

Rapporter og økonomi

Du kan velge mellom et stort antall ferdig definerte rapporter eller lage dine egne. Kan eksporteres til alle kjente formater, inkl. utvekslingsformater for regnskapet.

Billettløsning

Med Xakt Drift tar vi ansvaret for all repeterende fakturering på senteret, samt betalingspåminnelser, elektronisk overføring av saker til din partner på innfordring, og oppdatering av betalinger.

Adgangsstyring

Adgangsstyring inn til senteret er viktig med tanke på sikkerhet, sjekk av gyldig tilgang, statistikk over besøk, og ikke minst for å kunne planlegge bemanning.

Effektiv kundeoppfølging

Effektive verktøy for å kommunisere med kunder via sms, epost eller brev samt, samt kraftige verktøyer for analyse av kundemasse og besøkslogg.

Kampanjestyring

Xakt sin kampanjemodul gjør det veldig enkelt å sette opp kampanjer, og holde oversikt over disse. 

Xakt Drift

Med Xakt Drift tar vi ansvaret for all repeterende fakturering på senteret, samt betalingspåminnelser, elektronisk overføring av saker til din partner på innfordring, og oppdatering av betalinger.

Hva sier kundene

kettlebell Workout
Xakt time - et enkelt timeregistreringssystem. Enkelt å registrere timer og mange gode rapporter

Kjersti Kjedeleder

"Med Xakt Medlem har jeg full kontroll på alt som skjer i de ulike delene av senterkjeden. Dashboardet gir meg det lille fortrinnet jeg trenger for å gruse konkurrentene."
bottom of page